kom stage lopen bij
The Capitals

Uitdagende stage

The Capitals is op zoek naar enthousiaste en gedreven stagairs met een passie voor mobiel. Wij werken aan toonaangevende apps, responsive websites en scalable backends op het gebied van sport, media en entertainment. Wil je ervaring opdoen in een skilled ontwikkelteam en daarbij direct bijdragen aan het succes van onze apps? Neem contact met ons op om jouw stageplek te claimen!

 
Solliciteren
Stuur je CV met toelichting naar jobs at thecapitals.nl of bel ons op 020-6364870.

Kandidaat

Als stagiair binnen ons team lever je een directe bijdrage aan het bedrijf. We bepalen samen met jou een afstudeer opdracht die daadwerkelijk nuttig is, of je draait mee met de (senior) developers binnen een echt project. Je krijgt zo veel verantwoordelijkheid als je aan kan, en we helpen je om binnen no-time een skilled developer te worden.

Opleidingsniveau:

– HBO of universitair student.

Stageplekken beschikbaar:

– Android developer;
– iOS developer;
– Web developer;
– Backend (Django/Python) developer;
– Devops;
– Software testing en QA.

Pluspunten:

– (Hobby) ervaring in het vakgebied;
– Communicatief vaardig;
– Nederlandstalig;
– Geïnteresseerd in een job bij The Capitals na je stage.

Landschap

Het mobiele landschap is nog steeds volop in beweging. Wij werken onder meer aan Chromecast ondersteuning, 4G live streaming, NFC en Smart TV. Als je enthousiast wordt van Google Glass, Smartwatches en andere technologieën die op het punt van doorbreken staan zit je de komende tijd op de juiste plek in ons innovatieve ontwikkelteam!